Oryantasyon Programı Kapsamında Öğrenci İzinleri Hakkında

YÖK Kalite Kurulu tarafından Üniversitemiz dış değerlendirme sürecinde Üniversitemize yeni kayıtlanan tüm öğrencilere yönlendirme eğitimleri programları uygulanmasına yönelik tavsiye kararı alınmıştır. Bu kapsamda, Rektörlük adına Merkezi Öğrenci Etkinlikleri Birimi tarafından hazırlık sınıfını başarı ile geçen öğrencilerimize 2018-2019 Akademik Yılı Oryantasyon Programı uygulanacaktır.

Söz konusu nedenle, ekteki listede isimleri ve okuduğu bölümleri/programları yazılı olan öğrencilerimiz, ilgili programa katılabilmeleri için Rektörlük Konferans Salonu’nda 26.09.2018 Çarşamba günü 10:00-11:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Oryantasyona katılmak üzere derslerinden izinli sayılacaklardır.

2018-2019_Akademik_Yılı_17-18 Eylül 2018_FLAT Sonuçları