Staj Yapacak Öğrencilerin İSG Eğitim Planlamaları

Sayın Fakülte Dekanları,
Yüksekokul Müdürleri,
Enstitü Müdürleri,
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Kanunu gereği, staj yapacak öğrencilerimizin İSG eğitimi almaları zorunludur. Öğrencilerimizin sınav dönemlerinde İSG eğitimleri ile bölüm sınavlarında çakışma yaşamamaları için eğitim grupları ile tarihlerinin planlamasının daha önceden yapılması uygun olacaktır.
Geçmiş yıllarda yapılan eğitimlere katılan öğrencilerin sayısının fazla olması sebebiyle eğitimin etkinliğinin azaldığı gözlenmiştir. Bu sebeple eğitimlerin, fakülteler bazında gruplar halinde yapılması tavsiye edilmektedir.
Eğitime katılması talep edilen öğrenci listelerinin,
· Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günlerinden,
· Sabah oturumu (09.00-11.00) veya öğleden sonra (14.00-16.00) oturumlarından hangisini tercih ettiklerini, ekte bulunan excel dosyasında doldurularak İş Güvenliği Uzmanı Murat Diker ‘e (murat.diker@yasar.edu.tr) adresine e-posta gönderilmesi ile gerekli planlama yapılacaktır.
Saygılarımla,
Prof. Dr. Ali Nazım SÖZER